VETO (DK)

Store VEGA, København.

VETO (DK)
VETO TILBAGE PÅ VEGA FOR FØRSTE GANG I SEKS ÅR!
Det anmelderroste danske rockband giver enkeltstående indendørs sommerkoncert, når de, for første gang siden 2018, indtager hjemmebanen på Store VEGA i København til maj.

Udsolgt

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 390,00 (kr. 350,00) Billetter ikke tilgængelige

Flere informationer om VETO (DK)-billetter

De er et af de mest signifikante bands på den danske musikscene gennem snart 20 år. Med fire markante albumudgivelser og to EP’er, der gang på gang har formået, at tage både gamle som nye lyttere med på rejsen ind i et altid grænsesøgende elekronisk rockunivers, er VETO et navn der kun er vokset på den danske livescene.

Til sommer er bandet med Troels Abrahamsen i front tilbage igen og bryder rammerne forud for festivalerne, når de inviterer indenfor i maj måneds varme til hvad der kun kan blive et sveddryppende møde mellem VETO og publikum. Bandet fortæller:

“Vi glæder os enormt meget til at komme ud og spille igen til sommer, men faktisk har vi ikke spillet en indendørs VETO-koncert siden 2018. Det skal vi til maj! Vores samarbejde med Copenhagen Philharmonics sidste år var vildt inspirerende, men gav også fornyet lyst til at dykke ned i alt vores materiale og finde ind til kernen i vores lyd som band - VETO i sin reelle form, live med publikum, for første gang i alt for lang tid. Dét glæder vi os til!”

VETO debuterede i 2006 med det yderst anmelderroste album, ’There’s A Beat In All Machines’. Gennem årene har kvintetten modtaget en lang række priser – heriblandt hele otte GAFFA Priser samt Danish Music Awards og P3 Prisen – mens de i 2018, efter en syv år lang pause, vendte tilbage med albummet, ’16 Colors’. Her gjorde VETO også comeback på Roskilde Festival – til store glæde for deres dedikerede fanskare og til 5 stjerner fra GAFFA. VETOs ’60 Minutes’-samarbejde med Copenhagen Philharmonics er desuden netop udkommet med titlen, ’02.02.23’.

Arrangør: VEGA - Musikkens Hus