Ukendt Kunstner

Refshaleøen, København K.

Ukendt Kunstner

Ukendt Kunstner med Noah Carter, DJ Kaddi Sawaneh, MAS & Lord Siva

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 535,00 (kr. 495,00)
KØRESTOLSBILLET kr. 520,00 (kr. 495,00)
KØRESTOLSBILLET kr. 535,00 (kr. 495,00)
LEDSAGER kr. 0,00 (kr. 0,00)
Ledsager kan kun bestilles med kørstolsbilletten. 

Ledsager kræver gyldigt ledsagerkort.

Ønskes ledsager til andet handikap, bestil venligst din ønskede billet og send dit referencenummer til os - så tilføjer vi en ledsagerbillet

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Ukendt Kunstner-billetter

Det fulde lineup for sommerens store koncertbrag med Ukendt Kunstner på Refshaleøen er afsløret – Noah Carter og Lord Siva iblandt

Den 31. august giver Ukendt Kunstner årets eneste show øst for Storebælt, når de indtager Refshaleøen i København til et brag af et show.

De kommer dog ikke til at stå alene på programmet. Dagen bliver nemlig fyldt med koncerter fra nogle af de skarpeste danske artister for tiden, som sammen med den populære duo skaber de perfekte rammer for en sommerdag i musikkens tegn i København.

Kaddi Sawaneh har over de seneste år bygget et ry op som en af de varmeste nye DJ’s. Den København-baserede artist med rødder i Gambia blander alt fra afrobeats, hiphop og neosoul til amapiano, dancehall, trap og R&B, når hun fyrer op under dansegulvet. Kaddi startede sin karriere i 2020 og har spillet support for artister som Rema, Lucky Daye, Masego og Ukendt Kunstner. Derudover har hun blandt andet også indtaget Orange Scene som tour-DJ for Kesi.

Siden starten af 10’erne har Lord Siva været med til at forme den danske R&B- og popscene med sin melankoli og musikalske poesi. Han har aldrig været bange for at dele ud af sit følelsesliv og står som repræsentant for en skrøbelig maskulinitet, som også kommer til udtryk i hans tekster. Lord Siva er en genrekamæleon, som går fuld pop, når han vil, og har sin signatur på nogle af de største danske hits – herunder Vera-samarbejdet ”Paris” og sange som ”Solhverv”, ”Indser” og ”Stjernerne”.

MAS er et spirende nyt skud på den danske hiphopscene, der i 2022 skrev kontrakt med den danske division af det legendariske hip hop label Def Jam. Støtten til MAS og hans straight-forward rap er ikke til at tage fejl af. Han har allerede gæstet albums fra Kesi og Noah Carter og har optrådt på festivaler som Roskilde og Tinderbox. MAS udgav sit debutalbum 2023, som talte numre som ”Dårlig Vane” og ”Hvor Mine Ben” som begge har tæt på to millioner afspilninger på Spotify.

Rapperen Noah Carter er i den grad tilbage, efter han i år gjorde det, fans kun havde turde drømme om, nemlig at udgive et album på dansk. Noahs Ark blev titlen på albummet, som allerede har høstet millioner af streams og tæller samarbejder med artister som Gilli, Kesi, Hans Philip, MAS og Sivas. Den mytiske B.O.C.-rapper stormede ind på den danske hiphopscene i 2016, hvor han i modsætning til størstedelen af sine kollegaer skrev tekster på engelsk. Hans succes med sange som ”Do You” og ”Come Alive” førte blandt andet til at hav af udsolgte koncerter og flere velfortjente prisnomineringer.

Dørene til arrangementet åbner klokken 15.00, mens første navn går på klokken 16.00. Den præcise tidsplan offentliggøres senere. Det vil være muligt at købe både mad og drikke på pladsen, så man kan komme i god tid og nyde hele dagen i selskab med sine yndlingsartister.