Trio con Brio

Mogens Dahl Koncertsal, København S.

Trio con Brio
25-års jubilæumskoncert med Trio con Brio

Udsolgt

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 375,00 (kr. 350,00) Udsolgt
UNGE U/30 ÅR kr. 175,00 (kr. 150,00) Udsolgt

Flere informationer om Trio con Brio-billetter

Hele tre koncerter spiller én af Koncertsalens mest trofaste samarbejdspartnere, Trio Con Brio, den prisbelønnede koreansk-danske klavertrio, i anledning af deres 25-års jubilæum. De tre koncerter i Mogens Dahl Koncertsal er et led i en større, omfattende jubilæumsturné, som vil føre ensemblet til både en række europæiske lande og til USA. Beethovens klavertrioer vil indtage en central position ved mange af koncerterne på denne turné, og dette vil i sandhed være tilfældet med disse tre koncerter, der hver især vil fokusere på et særligt aspekt ved Beethovens kompositoriske virke som det blev udkrystalliseret i hans klavertrioer.

Den afsluttende koncert d. 25. april, ”Mod nye verdener”, viser hvordan Beethoven i sine sene trioer (fx den vældige ”Ærkehertugtrio”) sprænger de wienerklassiske rammer for form og udtryk. Disse trioer er stærke og vægtige manifestationer for den musikalske nyorientering, som en række af Beethovens sene værker peger på.

Program: 

Allegretto WoO. 39

Klavertrio  nr. 3 in c mol, opus. 1 nr. 3

Pause

Klavertrio nr. 7 in B Dur, opus 97, "Ærkehertugen"

Før hver koncert åbner cafeen kl. 19.00 hvor der kan købes forfriskninger og meget passende forudbestilles til pausen. Dørene til koncertsalen åbnes kl. 19.30.

Læs mere på   Mogensdahl.dk

Arrangør: Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S