Tina Dickow & Helgi Jónsson - Alene på Scenen

Operaen, København.

Tina Dickow & Helgi Jónsson - Alene på Scenen
Tina Dickow og Helgi Jonsson vender tilbage

Efter stor succes med koncerter i intet mindre end otte europæiske hovedstæder, vender TinaDickow og Helgi Jonsson tilbage til dansk jord og inviterer indenfor til tre duo-koncerter.        

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
kr. 585,00 kr. 525,00 kr. 0,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Operaen

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Tina Dickow & Helgi Jónsson - Alene på Scenen-billetter

Da de to i marts stod alene på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, kvitterede Gaffa med fem stjerner og kommentaren;

Jonssons og Dickows underfundigt tankevækkende og selvironisk humoristiske historier om deres svære kærlighed, skabte modvægten til de melankolske og dybsindige sange”

 

Denne gang får også Aarhus og Aalborg besøg af duo’en.

 

Dickow og Jonsson to har arbejdet så tæt sammen, som det kan lade sig gøre, siden de blev kolleger i 2008 og sidenhen også blev et par og har skabt sig et fælles liv på Island. 

Fra et studie i hjemmet i udkanten af Reykjavik har de sammen skrevet og indspillet fem af Dickows albums og to af Jonssons, og også nogle af Dickows største hits som 'Someone You Love', 'You Wanna Teach Me To Dance', 'Fancy' og 'Welcome Back Colour' har de skrevet sammen. 

De to har spillet hundredvis af koncerter i ind- og udland i alle tænkelige konstellationer, og som musikere i hinandens bands, og nu spiller de altså enkelte duo-koncerter i fælles navn. 

Koncerter, hvor de byder publikum indenfor til et intimt og personligt indblik i, hvad det er, de gør og kan sammen, samtidig med, at de gennem de sange, man kender, vil fortælle historien om, hvordan de mødtes, og hvordan en forfærdelig start blev til en happy ending. 

Koncerten er mere teatralsk end normalt, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér. Både gennem sangene, men også med en hel del snak. Der er så meget at fortælle; om musikken og om den rolle, den spiller i vores historie og vores liv. Det føles kæmpestort at dele en anderledes koncert med publikum, som helt klart kommer tættere på, end de plejer!” 

Arrangør: United Stage