Suspekt

Tivoli Friheden, Aarhus.

Suspekt
Suspekt indtager Tivoli Friheden 25. maj 2024
       
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr.440,00 (kr.400,00)
KØRESTOLSBILLET kr.440,00 (kr.400,00)
Billetprisen er inkl. adgang til Tivoli Friheden.
Som kørestolsbruger har du adgang til handicap-området der er placeret på et plateau til højre for scenen. Området er løftet ca. 1,5 meter i forhold til det almindelige publikumsområde. Inden for en afstand af ca. 50 meter findes den nærmeste toiletbygning og barfaciliteter m.m.
LEDSAGERBILLET kr.0,00 (kr.0,00) Billetter ikke tilgængelige
Kan kun tilføjes online ved køb af kørestolsbillet. Angående Ledsagerbilletter til øvrige handicap/særlige behov: Hvis du har et gyldigt ledsagerkort, kan du bestille dine billetter her og efterfølgende sende en mail til billet@musik.dk med dit referencenummer, så tilføjes der en gratis ledsagerbillet til din ordre.

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Suspekt-billetter

Danmarks største hiphop trio skrev historie tilbage i september, da de samlede intet mindre end 46.283 Suspekt supportere til landskamp på Danmarks nationale stadion, Parken. Her vandt de 4-0 og det er selvfølgelig det samme resultat der forventes, når trioen fra Albertslund gæster Tivoli Friheden den 25. maj 2024.

I mere end 20 år har Suspekt præget dansk musik som ingen andre. Med tabubelagte rim og tonstunge beats er den kompromisløse trio blevet allemandseje – aldrig for fine til at hylde ytringsfriheden eller den dionysiske hedonisme på en enestående rejse fra undergrunden og forstæderne til tops på hitlisterne. Suspekt er et beundringsværdigt gennembrud og en succes, som bogstavelig talt er blevet ”suttet op fra slap” - større end de fleste – nu som konger af dansk hiphop, men aldrig hævet over folket.

Med andre ord: Danmark er for længst blevet suspekt. Og det kan altid blive lidt vildere.

      
Arrangør: United Stage