Suspekt

Refshaleøen, København K.

Suspekt
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 535,00 (kr. 495,00)
KØRESTOLSBILLET kr. 535,00 (kr. 495,00) Billetter ikke tilgængelige

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Suspekt-billetter

Suspekt med Emil Lange, TopGunn, eee gee, USSEL & URO

Når Suspekt indtager Refshaleøen til august, kommer de ikke alene. I ugens løb blev det drypvis annonceret at Emil Lange, TopGunn, eee gee, Ussel & Uro også vil optræde ved sommerkoncerten, hvilket lover en endnu større fest.


URO

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid. URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historiefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet. På seneste album finder man landeplagerne ”Føles Godt” og ”Godthåbdsvej”.

Ussel
Rapperen Ussel er kendt for sine skarpe tekster og intense liveoptrædener. Med sange som "Datter Af Dæmoner" og "Berlin" har han markeret sig som en ægte historiefortæller, der formår at engagere og berøre sit publikum. Ussels optræden vil med garanti give koncerten et råt og autentisk præg.

eee gee
Hun er en spirende stjerne på den danske musikscene, kendt for sin unikke stemme og fængende popsange. Med numre som "Killing It" og ”promise to pick up the phone” har hun hurtigt gjort sig bemærket og vundet mange hjerter. Hendes optræden vil tilføje et friskt pust og en emotionel dybde til koncertoplevelsen.

TopGunn
Han er en af de mest markante figurer på den danske urban-scene. Med hits som "Bump" og "For Altid" har han etableret sig som en fremtrædende artist med en stærk fanbase. Hans evne til at kombinere rap og melodiske hooks garanterer en uforglemmelig oplevelse, når han indtager scenen.

Suspekt
Suspekt har ingen intentioner om at stoppe, selvom de allerede har opnået store bedrifter som at spille i Danmarks nationalstadion PARKEN foran 47.000 publikummer. Det vigtigste for de tre proletarer fra Albertslund er igen at komme ud til folket og møde dem i øjenhøjde. Deres hitspækkede bagkatalog byder på udødelige sange som ”Kinky Fætter”, ”Proletar (Hvor Jeg Står)”, ”S.U.S.P.E.K.T.”, ”Hun Blev Bare Så Glad”, ”Vil Du Med… (feat. Tessa)”, ”Gonzo” og ”Rune Rask Er For Syg”.

Emil Lange
DJ og producer Emil Lange er kendt for sine energiske sets og evne til at sætte gang i enhver fest. Han har arbejdet med flere store danske artister og er kendt for hits som "Langt Liv" og "10 År". Emil Lange bringer en unik blanding af elektronisk musik og feststemning, som vil få publikum til at danse fra start til slut.

Koncertpladsen åbner kl. 15, og den første koncert går i gang kl. 16, mens den sidste optræden slutter lidt over midnat. På koncertpladsen vil der være et bredt udvalg af boder, hvor du kan købe mad og drikke samt andre lækkerier.