Suspekt

Refshaleøen, København K.

Suspekt

De selvudnævnte proletarer fra Albertslund indtager Refshaleøen i august 2024 med en enestående sommerkoncert i København.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 535,00 (kr. 495,00)
KØRESTOLSBILLET kr. 535,00 (kr. 495,00)
LEDSAGERBILLET kr. 0,00 (kr. 0,00) Billetter ikke tilgængelige

Ledsager kan kun bestilles med kørstolsbilletten. 
Ledsager kræver gyldigt ledsagerkort.

Ønskes ledsager til andet handikap, bestil venligst din ønskede billet og send dit referencenummer til os - så tilføjer vi en ledsagerbillet

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Suspekt-billetter

Hvad gør man, når man som dansk artist allerede har opnået, hvad de fleste kun tør drømme om: At spille i Danmarks nationalstadion PARKEN foran 47.000 publikummer?

Suspekt har i hvert fald ingen intentioner om at stoppe, selvom de har opnået præcis dét. Det vigtigste for de tre proletarer er igen at komme ud til folket og møde dem i øjenhøjde. Og derfor skal man som Suspekt-fan selvfølgelig også have muligheden for at opleve dem til en helt særlig sommerkoncert i København, når de indtager Refshaleøen fredag den 30. august 2024.

- Vi kommer til hovedstaden med et helt spændstigt festorama! Vi har sørget for masser af ståplads, så vi kan få jer alle sammen ned og mose rundt og drikke dejlige shotsrør i sommervarmen, imens vi smider tøjet mellem hinanden, udtaler trioen med reference til den store efterspørgsel på ståpladser til deres koncert i Parken, som alle blev udsolgt på under 10 minutter.

- Det bliver 20 års hits fra alle albums lige fra ’Ingen Slukker the Stars’ og frem til vores seneste ’Ancient Aliens’. Vi skriver historie, mens vi lever, og I skal være med!

Suspekt udgav deres første album Suspekt i 1999 og har senest udgivet deres ottende album Ancient Aliens i september i år. Deres hitspækkede bagkatalog byder blandt andet på udødelige sange som ”Kinky Fætter”, ”Proletar (Hvor Jeg Står)”, ”S.U.S.P.E.K.T.”, ”Hun Blev Bare Så Glad”, ”Vil Du Med… (feat. Tessa)”, ”Gonzo” og ”Rune Rask Er For Syg”.

Trioen har i løbet af deres lange karriere manifesteret sig som et af de absolut stærkeste live acts i Danmark, hvilket opbakningen til deres koncert i Parken også var et vidne om.

Der opstår noget helt særligt, når Suspekt indtager en scene med deres show, hvor kun én ting altid er sikkert: At Suspekt giver alt hvad de har til deres fans, og at deres fans giver alt hvad de har tilbage.

Koncertarrangementet på Refshaleøen vil også byde på flere support acts, som bliver annonceret senere.

 

Arrangør: DTD Concerts