Steffen Brandt - helt tæt på

Høloftet, Thyholm.

Steffen Brandt - helt tæt på

Udsolgt

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
DELEMAD OG KONCERT MED STEFFEN BRANDT kr.715,00 (kr.685,00) Udsolgt
DELEMAD (ALLEGENER) OG KONCERT MED STEFFEN BRANDT kr.715,00 (kr.685,00) Udsolgt

Flere informationer om Steffen Brandt - helt tæt på-billetter

Hej højt til loftet

Sådan lød indledningen på den søde hilsen, vi fik fra Steffen Brandt for ikke længe siden. Han – og med ham sangeren Anne Hjort – var her i sidste sæson, og helt som vi huskede det, var matchet mellem Høloftets lille scene og den store sangskriver og musiker helt perfekt. Da Steffen, Anne og lydmand Tommy sidste besøg os, blev det til en klar aftale om, at der var skabt en tradition.

Han en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske, sarkastiske, kærligt-kritiske, men også undrende, nogle gange nærmest opgivende tekster. Og er der nogle af os, der ikke rammes af en særlig stemning fra måske vores barndom, ungdom- eller voksenliv, når vi hører nogle af TV-2 sangene.

Denne oplevelse er mulig igen i februar, hvor Steffen igen gæster Høloftet. Her kan man komme helt tæt på sangeren, historierne og musikken og også nyde sangerinden Anne Hjort’s smukke vokal.

Og som altid er setuppet lidt som en stuekoncert. Vi er ikke mange på Høloftet, vi spiser lidt mad sammen inden koncerten, og så er vi ellers klar til en aften med Hr. Brandt, der gi’r sine sange go’ snak med på vejen. Det bliver sikkert lige dele underholdende, smukt og intenst – sådan var det sidst!

Uggghh!