Sofie Lassen Kahlke

Svendborg Teater, Svendborg.

Sofie Lassen Kahlke

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
kr. 315,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Svendborg Teater

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Sofie Lassen Kahlke-billetter

Sofie Lassen Kahlke - en af Danmarks mest elskede personligheder fortæller hun om sit liv og rejsen som skuespiller til forfatter - og om livet som kvinde i 40’erne på godt og ondt, og alt det der følger med - taler om hvad der egentlig gør hende lykkelig? Med bøgerne "RAMT - 39 snart 40" og den anmelderroste krimiroman "Adams Arv" - vil Sofie fortælle om inspirationen til bøgerne og fremtiden.
Sofie Lassen-Kahlkehar haft en imponerende karriere både på film, tv og teater. Hendes folkelige gennembrud kom i rollen som Anja i de populære Anja og Viktor-film. Men hendes talent og alsidighed strækker sig langt ud over den rolle.

Udover sin succes som forfatter og Anja og Viktor-filmene har Sofie Lassen-Kahlke medvirket i en bred vifte af danske film, tv-programmer og teaterforestillinger. Hun har været vært for "Dansk Melodi Grand Prix", og hun har også markeret sig i comedyverdenen som en del af "Live fra Bremen" og "City Singler". Hendes evne til at levere humor og charme har gjort hende til en publikumsfavorit.

Sofie Lassen-Kahlke har også vist sit talent på dansegulvet, da hun i 2017 vandt "Vild med Dans" sammen med sin partner Michael Olesen.

Arrangør: LiveOplev