SCHOUCAMP

Skovvængehus, Store Heddinge.

       
SCHOUCAMP 2024 – En magisk og intim koncertoplevelse i Bøgeskoven, på Stevns
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
WEEKENDBILLET kr. 3.500,00 (kr. 3.455,00)
DAGSBILLET TIL LØRDAG D. 20. JULI kr. 1.500,00 (kr. 1.455,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om SCHOUCAMP-billetter

Forestil dig en hel weekend på festival, hvor du hele tiden føler at du er backstage, tæt på kunstnerne, arrangørerne og bliver mødt med åbenhed og smil uanset, hvor du kigger hen. Dét er SCHOUCAMP. SCHOUCAMP er en minifestival på Stevns, hvor folk er der med hjertet i fællesskabets ånd og ikke mindst for de nærværende livekoncerter. Festivalen har eksisteret i 9 år og er skabt af sanger og sangskriver, Tim Schou, som selv er opvokset på Stevns.

SCHOUCAMP ligger i naturskønne omgivelser ved feriekolonien Skovvængehus i den smukke Bøgeskov med 100 meter til strand og hav. Her bliver gæsterne hvert år, bl.a. præsenteret for ca. 7 intime solokoncerter, leveret af nogle af de bedste artister fra både den danske og internationale musikscene. Alle kunstnere er nøje håndplukket af Tim selv. Derudover vil der bl.a. være kunstudstilling, yoga, silent walks i skoven og karaoke-aften. Om søndagen holdes der traditionen tro en sangskriver-workshop, hvor Tim selv underviser sammen med en gæsteunderviser fra Los Angeles. Workshoppen er for både glade amatører og mere erfarne.

Datoerne for SCHOUCAMP 2024 er d. 19. - 21. juli. I år falder Tim’s fødselsdag om lørdagen, hvilket uden tvivl vil være med til at gøre festivalen endnu mere personlig og hyggelig, da Tim fejrer dagen med kaffe og kage til alle festivalens gæster.

Selvom alt andet i verden stiger, forbliver prisen den samme som altid: ??

Weekendbillet: 3.500 kr. inkl. lækker brunch og aftensmad hele weekenden (der bliver taget højde for evt. vegetarer, veganere og diverse allergener.) ?

Endagsbillet (gældende til lørdag d. 20. juli): 1.500 kr. inkl. lækker brunch og aftensmad!

Overnatning: Man kan medbringe telt eller reservere en plads på vores sovesal. Dette er også inkluderet i prisen.

Det bliver ikke mere personligt og eksklusivt end det her. Man kommer som publikum, ikke tættere på den musikalske oplevelse end her, og det er lige netop dét, der er Tim’s vision for den ultimative intime festivaloplevelse.
Vi glæder os til at se dig på SCHOUCAMP 2024.

OBS. Der er et max på i alt 100 gæster. Det har vi sat, for at holde fast i det intime og eksklusive, som gør SCHOUCAMP så unik. Kan man ikke få hele weekenden til at gå op, er der også mulighed for endagsbilletter til om lørdagen.

 

Arrangør: 
Tim Schou
timschouonline@gmail.com