Partoutkort, Trio Con Brio - 3 Jubilæumskoncerter

Mogens Dahl Koncertsal, København S.

Køb partoutkort til 3 x Trio con Brio jubilæumskoncerter
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
PARTOUTBILLET - TRIO CON BRIO kr. 825,00 (kr. 800,00) Udsolgt
UNGE U/30 ÅR - PARTOUTBILLET - TRIO CON BRIO kr. 425,00 (kr. 400,00) Udsolgt

Flere informationer om Partoutkort, Trio Con Brio - 3 Jubilæumskoncerter-billetter

Hele tre koncerter spiller én af Koncertsalens mest trofaste samarbejdspartnere, Trio Con Brio, den prisbelønnede koreansk-danske klavertrio, i anledning af deres 25-års jubilæum. De tre koncerter i Mogens Dahl Koncertsal er et led i en større, omfattende jubilæumsturné, som vil føre ensemblet til både en række europæiske lande og til USA. Beethovens klavertrioer vil indtage en central position ved mange af koncerterne på denne turné, og dette vil i sandhed være tilfældet med disse tre koncerter, der hver især vil fokusere på et særligt aspekt ved Beethovens kompositoriske virke som det blev udkrystalliseret i hans klavertrioer.

Koncerten d. 22. april bærer overskriften ”Eksplosion”, og fremhæver hvor nyskabende Beethoven var allerede i sine tidlige livtag med triogenren, hvor de musikalske idéer bobler frem. 

Ved koncerten d. 23. april fokuserer Trio Con Brio på ”Den anden side”, på den mere lyse, muntre og legesyge, nærmest satiriske, side som alvorsmanden Beethoven også havde.

Den afsluttende koncert d. 25. april, ”Mod nye verdener”, viser hvordan Beethoven i sine sene trioer (fx den vældige ”Ærkehertugtrio”) sprænger de wienerklassiske rammer for form og udtryk. Disse trioer er stærke og vægtige manifestationer for den musikalske nyorientering, som en række af Beethovens sene værker peger på.

Trio Con Brio blev dannet i 1999, da de koreanske søstre Soo-Jin Hong (violin) og Soo-Kyung Hong (cello) under studier i Wien mødte den danske pianist Jens Elvekjaer. Allerede i 2002 vandt trioen førsteprisen i ARD’s International Music Competition, som er den største tyske musikkonkurrence. Siden da er det blevet til en lang række priser og bemærkelsesværdige indspilninger, samt en omfattende koncert- og turnévirksomhed, som vi altså nu markerer 25 års jubilæet for her i Mogens Dahl Koncertsal.

Program:

22. april:
Klavertrio nr. 1 i Es Dur, opus 1 nr. 1
Variationer for klavertrio i G Dur, op. 121a, ”Kakadu variationer”
Interval
Klavertrio nr. 5 i D Dur, opus 70 nr. 1

23. april:
Klavertrio nr. 2 i G Dur, opus 1 nr. 2
Klavertrio nr. 4 in B Dur, opus 11.
Interval
Klavertrio nr. 6 i Es Dur, opus 70 nr. 2

25. april:
Allegretto WoO. 39
Klavertrio  nr. 3 in c mol, opus. 1 nr. 3
Interval
Klavertrio nr. 7 in B Dur, opus 97, "Ærkehertugen"

Medbring billetten til alle 3 koncerter.

Før hver koncert åbner cafeen kl. 19.00 hvor der kan købes forfriskninger og meget passende forudbestilles til pausen. 

Læs mere på Mogensdahl.dk

Arrangør: Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S