Ole Gas Band - En Hyldest Til Kim Larsen

Sønderborg Teater, Sønderborg.

Oplev de største hits, når det kompetente Ole Gas Band sætter gang i festen med hele Kim Larsens repertoire og sange som ”Jutlandia”, ”Kvinde min” og ”Susan Himmelblå”.    

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
kr. 365,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Sønderborg Teater

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Ole Gas Band - En Hyldest Til Kim Larsen-billetter

Der er garanti for højt humør og oprigtig glæde fra bandet, når de optræder og giver publikum en engageret liveoptræden. Et kopiband, men med vaskeægte god Kim Larsen musik.

Ole Gas spiller alle Kim Larsens sange i dyb respekt og kærlighed for Danmarks ukronede musikkonge. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik, som Kim Larsens var, og bandet formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer, og bandet bruger mange timer i øvelokalet for at opnå den helt rigtige lyd og stemning.

Arrangør: LiveOplev