Nina Rask - 'GOD STEMNING'

Bremen Teater, København V.

Nina Rask - 'GOD STEMNING'

Udsolgt

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr. 225,00 (kr. 200,00) Udsolgt
Nummerede siddepladser
KØRESTOLSPLADS kr. 225,00 (kr. 200,00) Udsolgt
LEDSAGER kr. 0,00 (kr. 0,00) Udsolgt
Bremen Teater

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Nina Rask - 'GOD STEMNING'-billetter

“GOD STEMNING” - Nina Rask

 

Inde i Nina Rask lever et dramatisk mindreværd og et opskruet storhedsvanvid, side om side. De lever i hende, som to ulve der hyler om kap, og i lang tid har det fucket med Ninas strategi i at få kærlighed - nemlig strategien at være ovenpå, overskudsagtig og ja … overkompensere. Men i showet GOD STEMNING, er Nina nu klar til at prøve noget nyt og vil for første gang prøve at slippe mindreværdet og vanviddet løs og møde verden mindre fattet, mere rå.  

 

GOD STEMNING er en personlig beretning om at være dobbeltmoralsk, at have dødsangst i Netto, og at de biseksuelle kommer til at redde verden.

 

25-årige Nina Rask er komiker, skuespiller og vært. Hun er færdiguddannet fra DR’s talenthold i 2021 og især anerkendt for sine beretninger og observationer af tidens tendenser, og hendes komik er centreret omkring hendes skuespil.

Nina debuterede for mere end 3000 publikummer fordelt på 15 aftener med sit første show “Nina er Sjov” på Det Kongelige Teater i 2023, og er nu klar til at indtage Bremen i 2024 med “GOD STEMNING” - og som den multikunstner Nina er, så vil dette show ikke kun bevæge sig ind i klassisk stand-up, men også flirte med teater, musik og parodier. 

Nina slog igennem med satire-sketches fra DR P3, og har siden blandt andet medvirket i serierne ’Sex’ og ’Too Sune’, samt beværtet podcast-serierne ’Hvor regnbuen ender’ og ’Funny Guy’. I 2022 lavede hun Eurowomans mest omtalte forside, vandt Årets LGBT-person ved Rainbow Awards, var nomineret til Årets Talent ved Zulu Comedy, og har i 2023 blandt andet spillet med i Ole Bornedals ”Nattevagten 2”, DRs ”Carmen Curlers”, samt teaterstykket “Grubleren” og været vært på Tv2 ECHO prisen 2023. I 2024 kan du blandt andet opleve Nina i “Orkestret” på DR, “Dark Horse” på Tv2, teaterstykket “Min Mor Siger” og på Bremen Teater og Musikhuset Aarhus med sit helt eget show “GOD STEMNING”.  


Arrangør: United Stage