MICHAEL FALCH - Poetisk triotur

Broløkke Herregård, Humble.

MICHAEL FALCH - Poetisk triotur
Falchen på poetrisk triotur på Broløkke Herregård        
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
UNUMMERERET SIDDEPLADS kr. 435,00 (kr. 395,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om MICHAEL FALCH - Poetisk triotur-billetter

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

19. april 2025 spiller Michael Falch på Broløkke Herregård i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album - og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop.

Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.

Support på turen bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

I 2025 vil Michael Falch, i en filmisk, atmosfærefyldt sound i selskab med to prægtige musikere, tage sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med rundt i landet - med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Det er muligt at booke middag og overnatning direkte hos Broløkke: https://brolokke.dk/

Arrangør: EventC & BrandM Live