Medlemskab Musikklubben Elværket - Sæson 2024-2025

Musikklubben Elværket, Holbæk.

BLIV MEDLEM AF MUSIKKLUBBEN ELVÆRKET

Giv opbakning og lokal støtte, ved at melde dig ind i Musikklubben Elværket, og få konkrete, kontante fordele for dig som medlem.
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
MEDLEMSKAB 2024/2025 kr. 145,00 (kr. 145,00)

Der kan kun købes et medlemskab pr. person.

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Medlemskab Musikklubben Elværket - Sæson 2024-2025-billetter

BLIV MEDLEM AF MUSIKKLUBBEN ELVÆRKET

Giv opbakning og lokal støtte, ved at melde dig ind i Musikklubben Elværket, og få konkrete, kontante fordele for dig som medlem.

Medlemskab af Musikklubben Elværket giver kontante fordele for dig, og støtter live-musikken i Holbæk. Elværket er et unikt koncerthus, og Musikklubben fylder det gerne op med den ene musikalske oplevelse efter den anden – for dig, og for alle os der nyder, og er stolte af at Holbæk har et levende koncert-miljø hvor musikken spiller.

Med et medlemskab af Musikklubben Elværket, viser du konkret det ejerskab som du og rigtigt mange lokale føler for vores lokale spillested. Med din støtte, er du en vigtig brik i Musikklubben Elværkets videre udvikling og eksistens. Udover opbakning og lokal støtte, giver dit medlemskab også konkrete, kontante fordele for dig som medlem:

Når du kommer til koncert hos Musikklubben Elværket, så er det gratis for dig, at få din jakke hængt op i garderoben. Når jakken er af vejen, så giver vi en fadøl, når du blot viser dit medlemsbevis.

Dit medlemsbevis giver dig et lod, når der en gang årligt trækkes lod om et årskort, som giver adgang til alle Musikklubben Elværkets koncerter i et år.

Som medlem bliver du selvfølgelig også inviteret til foreningens årlige generalforsamling, der ligger i september måned.

Ydermere vil vi, når vi har mulighed for det, tilbyde medlemmer billetter i presale til koncerter, som vi ved hurtigt bliver udsolgt.

Dette medlemskab gør dig til medlem fra købsdato (tidligst den 1. juni 2024) til og med 31. maj 2025. 

Prisen er kr. 145,- (prisen for indmeldelse nedsættes hvert år i perioden 1/12-24 til 31/5-24 til kr. 80,-) Der pålægges et ordregebyr på kr. 10,-

Billetten du modtager fra United Tickets er dit medlemsbevis, som skal fremvises til scanning for at få adgang til medlemsfordele.

www.musik-klubben.dk

Arrangør: Musikklubben Elværket, Gasværksvej 9, 4300 Holbæk