Marcus & Martinus

Falkoner Salen, København.

Marcus & Martinus

Den norske popsensation gæster Falkoner Salen den 26. januar 2024 som led i deres ‘We Are Not The Same Tour prt 1’


STÅPLADS VÆLGES UNDER SALSPLANEN

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STÅPLADS kr.450,00 (kr.420,00)
SIDDEPLADS kr.500,00 (kr.470,00) Udsolgt
SIDDEPLADS - BEGRÆNSET UDSYN kr.500,00 (kr.470,00) Udsolgt
BEGRÆNSET UDSYN
KØRESTOLSBILLET kr.450,00 (kr.420,00)
Ønskes ledsagerbillet, køb venligst kørestolsbillet og send dit referencenummer til billet@musik.dk - så tilføjer vi en ledsager.

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Falkoner Salen

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Marcus & Martinus-billetter

Marcus & Martinus er ubestridt et af de største skandinaviske popfænomener, vi har set i nyere tid. Og trods det faktum, at de to norske tvillinger i dag blot er 21 år gamle, kunne de allerede sidste år fejre, at de har hele 10 år på bagen som turnerende artister.

Det er generelt nogle vilde præstationer, de to unge musikere har på CV’et. De har blandt andet spillet support for Jason Derulo, udsolgt arenaer i hele Skandinavien på få minutter – inklusivt Royal Arena i København - og optrådt til Nobelprisen. Deres sang ”Elektrisk” sidder på rekorden som den mest streamede norske sang nogensinde, og generelt har deres fængende pop og smittende performer-gen skaffet dem flere hundrede millioner streams og en dedikeret fanbase verden over.

 

Nu drager de to brødre endelig ud på turné igen, når de rammer spillesteder i hele Skandinavien. Noget, som de glæder sig til at tage hul på:

- ”Vi er så glade for endelig at kunne tage på turné! Det bliver en episk aften, hvor vi både kommer til at optræde med ny musik og gamle hits! Vi glæder os så meget til at skulle se jer alle sammen igen – vi har savnet jer så meget og håber vi ses derude,” siger Marcus og Martinus. 

’We Are Not The Same Tour prt 1’ skydes i gang i Falkoner Salen i København den 26. januar og slutter på hjemmebane i Oslo Spectrum den 11. februar

Arrangør: DTD Concerts