Malene Mortensen

Halmtorvet 9, København.

Malene Mortensen

Malene Mortensen
i Danmarks hyggeligste Gårdhave Søndag den 7/7 - Kl. 14.30.
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
ALMINDELIG BILLET kr. 185,00 (kr. 175,00)
Billetterne sælges som unummererede sidde pladser med udsyn til scenen.

Gårdhavens opsætning af afhængig af den pågældende koncert men vil være en blanding af stolerækker samt borde med tilhørende siddepladser.

H9 forbereder sig retten til at seate gæsterne efter ankomst. Så jo tidligere man kommer jo større mulighed for at sidde tæt på scenen. 

Man bedes komme senest 20 minutter før annonceret koncertstart for at sikre alle er på plads ved start.

EARLY BIRD BILLET kr. 135,00 (kr. 125,00)

Dette er en Early bird Billet med fuldt udsyn til scenen 

Spar 25 % af standard billet pris - Begrænset antal - Købes inden 15 maj 2024. 

EAT N CONCERT 2 PERSONER kr. 1.030,00 (kr. 1.000,00)
Eat n Concert billetten indeholder 2 stk billetter samt sidde bord  + 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert. Man bedes komme samlet samt 30 minutter før Koncert start.
EAT N CONCERT 4 PERSONER kr. 2.030,00 (kr. 2.000,00)
Eat n Concert billetten indeholder 4 stk billetter samt sidde bord  + 3 Stk Smørrebrød, 1 Stor Fadøl/Glas Vin & 1 Snaps pr. person. Disse borde seates ved hver koncert. Man bedes komme samlet samt 30 minutter før Koncert start. 

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Malene Mortensen-billetter

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2024 PÅ HALMTORVET 9 

Traditionen tro omdannes vores idylliske gårdhave til en samlingsplads for jazzentusiaster, hvor tonerne af jazz vil flyde sammen med håndskårne smørrebrød og perlende, kølige bryg over ti svingende dage.

H9 Præsenterer: Malene Mortensen

I 2024 lægger Malene Mortensen vægt på de smukke danske sange, idét hun tager på turné med hendes Kai Normann Andersen album “At elske er at leve”.

Nok sange fra en svunden tid, men også tidløse sange der har gjort og fortsat gør et uudsletteligt indtryk på mange af os.

Et eksklusivt liveprojekt fra en dansk internationalt kendt jazz- sangerinde der, som 21 årig, i 2003 udgav sin første plade, “Paradise”, med så navnkundige musikere som Niels- Henning Ørsted Pedersen, Alex Riel og Niels Lan Doky. Siden er det blevet til yderligere 10 udgivelser, “Can’t Help It”, fra 2015, er indspillet i New York med et par af den nye tids store jazznavne som backing for Malene og den unge superpianist, amerikaneren Christian Sands, og seneste album “A New Kind Of Love” fra 2022, med bl.a. Benjamin Koppel og Søren Baun

“Det er så dejligt at opleve genhørets glæde hos publikum. De ældre synger med, og jeg tror, at mange af dem sidder der og drømmer sig tilbage til dengang for mange år siden, hvor de flirtede, tog sig en swing om, og tilsidst blev det måske til et kys i laden....., men jeg elsker selvfølgelig selv sangene, fordi de ofte har en god fortælling, en lethed, en glæde og en humoristisk legende optimisme, og så kan de på samme tid også rumme en smertelig dybde og livsvisdom.”