Keen on Queen

Vendelbohus, Hjørring.

Keen on Queen
Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.        

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
kr. 275,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter
Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
STÅPLADS kr. 250,00 (kr. 225,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Vendelbohus

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Keen on Queen-billetter

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen…tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde.

KEEN ON QUEEN WILL ROCK YOU!

Keen On Queen er:

·       Morten Hvid: Vokal

·       Niels-Ole Præstbro: Bas, kor

·       Jeppe Christensen: Trommer

·       Kristian Sloth: Guitar, kor

Num. siddepladser på balkon og ståpladser på gulvet.

Dørene åbner kl. 19:00

       

Arrangør: Vendelbohus