Kajsa Vala - helt tæt på

Høloftet, Thyholm.

Kajsa Vala - helt tæt på
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
DELEMAD OG KONCERT KAJSA VALA kr.580,00 (kr.550,00)
DELEMAD (ALLEGENER) OG KONCERT KAJSA VALA kr.580,00 (kr.550,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Kajsa Vala - helt tæt på-billetter


Kajsa Vala ’Helt Tæt På Tour’ 2024 - Det er håndholdt, hudløst ærlig og helt ind til benet

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidttættere på publikum. Dét er opskriften på Kajsa Valas kommende turné, som heldigvis finder vej til Høloftet. Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Instrumenter, flerstemmig sang, et publikum – og en scene. Kajsa Vala forlænger succes’en, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun drager landet rundt for at gi’ publikum en anderledes oplevelse med musikken i øjen-og lyttehøjde.
”Kernen er min mand, mine to gode venner og mig selv, og det kommer til at flyde med vokaler og gode historier. Det handler i virkeligheden om at røre folk og ha’ det sjovt” fortæller kvinden i spidsen for produktet, bandet og turnéen. Og de har prøvet det før, det nærværende og det tætte. Både på turnéen sidste år, hvor de gæstede Høloftet for første gang og ikke mindst, da de, som resten af branchen, ufrivilligt blev nødt til at finde ind til kernen. Blandt venner og i uldsokker. Uformelt og ansigt til ansigt. ”Sådan var det jo under lockdown, og sådan er det på denne turné. Det tvinger mig til at fortælle flere historier, når der ikke er et kæmpe band og setup til atstøtte op om sangene. Jeg gør begge dele, men på denne turné kan jeg ikke gemme bag på noget eller nogen, og det giver mig en mulighed for at forsøge at være mere gåsehudsfremkaldende.”

Om Kajsa Vala:

Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala på de skandinaviskerødder. Alligevel er hun en af de få på den danske musikscene, som mestrerAmericana-genren med sin helt egen lyd.
Om Maden


Vi starter som altid aftenen på Høloftet ud med fællesspisning og denne gang er der dømt lækkert delemad.