HØJE BØGE OPEN AIR

Høje Bøge Stadion, Svendborg.

HØJE BØGE OPEN AIR
Vi byder for 24. gang velkommen til Høje Bøge Open Air på det smukke Høje Bøge Stadion i Svendborg. Der udbydes både almindelige billetter samt VIP billetter til salg.
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD, FORÅR kr. 575,00 (kr. 545,00)
VIP BILLET kr. 1.625,00 (kr. 1.595,00)
Vil du opleve festen i lidt mere eksklusive omgivelser i vores afgrænsede VIP område, så er denne billet noget for dig. Der er adgangskontrol til området og dette kan derfor kun tilgåes af publikum med VIP armbånd.

Vi serverer eftermiddagskaffe med kager fra BRØD, varieret mad udvalg til aften samt frit forbrug af husets vine, fadøl samt sodavand og kildevand.

Begrænset antal billetter - først til Mølle.

OBS 1 --> Der må tages en personlig genstand med ud fra VIP området til pladsen. 
OBS 2 --> VIP området åbner kl. 12.30 og lukker ca. kl. 21.30 når sidste kunstner går på scenen

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om HØJE BØGE OPEN AIR-billetter

Som sædvanlig starter Høje Bøge Open Air (HBOA) de musikalske udendørs oplevelser op på Sydfyn. I år byder vi velkommen til et fantastisk Line up af følgende Kunstnere:

Rasmus Seebach
Infernal
Ude af Kontrol
Ida Laurberg
Birthe Kjær & Feel Good Band

Stemningen under Bøgene på det smukke stadion er uforlignelig. Høje Bøge Open Air en hyggelig og smuk fest ingen vil misse. HBOA er stedet hvor alle aldersgrupper traditionelt mødes år efter år til en hyggelig dag. Deltagerne er derfor både folk i lokalområdet samt tidligere “svendborggensere” som på dagen kommer tilbage for at hilse på gamle venner og som dermed er med til at holde traditionerne i hævd.

Vi glæder os vildt til at se jer.

Arrangør: SfBs Kammerater