Helt tæt på NFL med Hjalte Froholdt

Magasinet Odense, Odense.

Helt tæt på NFL med Hjalte Froholdt

Oplev den eneste aktive danske NFL spiller helt tæt på når Hjalte Froholdt vender hjem i en af sine sjældne besøg i Danmark. Du har nu muligheden for at komme helt med ind i omklædningsrummet hos et NFL hold og få fortællingerne fra en dansk atlets rejse, med op og nedture, igennem highschool, college og NFL.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
BILLET kr. 355,00 (kr. 330,00)
BILLET + MEET AND GREET kr. 505,00 (kr. 480,00) Udsolgt

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Magasinet Odense

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Helt tæt på NFL med Hjalte Froholdt-billetter

Vejen til NFL
Hjalte Froholdt har udlevet ”the american dream” og er nu starter for et af 32 NFL hold. En livslang kamp der både har taget atleten og mennesket Hjalte til de største sejre og nederlag. Kom tæt på atleten og mennesket Hjalte når han giver et unikt indblik i sine personlige kampe med skader, cuts, familie, psykisk pres og sport. Igennem fortællinger om hårde udfordringer væk fra familien til sjove og hemmelige historier fra den surrealistiske verden der er NFL vil Hjalte, i snak med sin bror Lars, gøre dig mere klog på livet i NFL. Showet vil også indeholde video indslag fra mic´d up og andre situationer fra Hjaltes spil på banen.

Brødrene Froholdt
Brødrene Froholdt har delt et liv med sport bl.a. som klubkammerater i Søllerød Gold Diggers og på det danske landshold i Amerikansk Fodbold. Hele deres liv har omhandlet sport og da Hjalte drog mod USA vendte Lars tilbage til sub-eliten i dansk håndbold. Udover deres liv som aktive spillere har begge universitetsuddannelser indenfor kinesiology og konkurrence- og eliteidræt.

Meet and Greet (UDSOLGT)

Få muligheden for at møde Hjalte ansigt til ansigt efter showet. Ved tilkøb af meet and greet får du, efter showet, muligheden for at møde Hjalte personligt. Her vil han signere hvad du medbringer og du kan få muligheden for at stille ham dit helt personlige spørgsmål samt få taget et billede.

Showets varrighed er ca 2 timer med 20 mins pause.

Til personer der har købr meet and greet, vil dette starte umiddelbart efter showet med indgang fra salenArrangør: Froholdt Performance Coaching