Helene Frank

Brændkjærkirken, Kolding.

Helene Frank

Årets vinder af X Factor 2024 annoncerer to kirkekoncerter i efteråret. Oplev sangene fra liveshows fremført i Dragørkirke samt Brændkjærkirken i Kolding.

 

 

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
BILLET kr. 275,00 (kr. 250,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Helene Frank-billetter

Det var ikke nogen overraskelse for publikum, at den talentfulde sangerinde løb med sejren. Den 28-årige sydslesviger optrådte først med en overbevisende udgave af Paulines 'Noget for nogen' inden hun sang 'Langt ude, langt oppe, langt nede og langt, langt væk' og 'Du er' i fantastisk duet med selveste Søren Huss. Til sidst optrådte hun med sin debutsingle 'Verden Findes', der sikrede hende en overbevisende sejr i Arena Randers med hele 70% af de danske finalestemmer.

 

’Verden Findes, der blev udgivet på finale aftenen og bl.a. fik et direkte add til Spotify’s største playliste It’s Hits, er skrevet af Simon Kvamm og sangeren Guldimund i samarbejde med Helene selv. Gennem hele sæsonen, er Helene gennem sin fantastiske stemme og formidling af danske tekstuniverser, nået helt ind i sjælen hos både seere og lyttere. Den nerve er vigtig for både Helene og Simon Kvamm i samarbejdet der har været under hele forløbet.

Arrangør: United Stage