Forever - King of Pop

Thansen Arena, Fredericia.

Forever - King of Pop

FOREVER, the best show about the KING OF POP er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation: Michael Jackson.

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
ALL kr.535,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter
Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
KØRESTOLSBILLET kr.535,00 (kr.495,00)
LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Thansen Arena

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Forever - King of Pop-billetter

FOREVER, the best show about the KING OF POP er det eneste Michael Jackson show i verden, der er blevet blåstemplet af tre af hans familiemedlemmer:

“The show is too good to be true. I thought I saw Michael there...”
Joseph Jackson

“Is not only his talent and his music, on stage, but also his heart. I´d like to see this show in Broadway.”
La Toya Jackson

“The show is great, everyone did a wonderful work.”
Jermaine Jackson

Dette storslåede show er en fejring af hans 45 år lange og storslåede karriere, hvor publikum kan forvente en aften med maksimal energi, hvor Michael Jacksons store passion og innovation indenfor både dans og musik kan opleves.

Showet er smukt produceret med 21 artister på scenen samt fantastisk iscenesættelse og audiovisuelt design. Showets kunstnerisk kvalitet er meget høj med de bedste sangere, musikere og dansere. Gå ikke glip af denne store internationale opsætning, som har turneret i hele verden med over 1 million solgte billetter.

Michael Jackson var på alle måder ikonisk og helt særlig, hvilket FOREVER, the best show about the KING OF POP genopliver. Showet er en intens rejse gennem Michaels Jacksons største hits og alle de genrer, han arbejdede med lige fra rap og pop til rock, soul og ballader. Showets mange dansere giver nyt liv til hans legendariske liveoptræden og hans ikoniske dans. Alle følelser får frit løb, når showet bringer dig tilbage til den tid, Michaels Jacksons tid, med hans mange hits så som: The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og mange, mange flere.

Læs mere om showet her:https://foreverkingofpop.net/en/

Arrangør: Event C