Celebkebab x Cecilie Rubini

Scandic Spectrum, København.

Celebkebab x Cecilie Rubini
Celebkebab x Cecilie Rubini Live - Real Housewifes of Beverly Hills         
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 125,00 (kr. 100,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Celebkebab x Cecilie Rubini-billetter

CelebKebab x Cecilie Rubini Live - Real Housewives of Beverly Hills 

Real Housewives fans, unite! I samarbejde med Scandic kan vi nu endelig løfte sløret for vores første live-podcast aften.  CelebKebab og Cecilie Rubini inviterer til en aften i popkulturens tegn, hvor vi dykker ned i vores fælles yndlingsserie: Real Housewives of Beverly Hills. Vi inviterer til en sjov aften, hvor der vil være mulighed for at quizze, sludre og mingle, efterfulgt af en live-optagelse af CelebKebab, hvor vi skal nørde, tale og sladre om vores yndlingsafsnit af Real Housewives of Beverly Hills. Vi vil løbende løfte sløret for aftenens program på vores sociale kanaler, så stay tuned. 

Én ting kan vi dog love - det bliver sjovt!

Vores gæst er Cecilie Rubini, journalist, podcaster og Real Housewives OG, der tidligere har gæstet podcasten med sin ekspertise. 


Tekst om selve podcasten: 
CelebKebab er en podcast, hvor de to Hollywood aficionados og journalister Sarah og Mie hver uge giver lytterne alt det bedste fra amerikansk pop- og kendiskultur. Vi vender de største popkulturelle nyheder og laver deep dives på kendisser, fænomener og skandaler. Samtidig giver vi vores take på vores yndlings serier, film og biografier. I en verden, hvor vi er tættere forbundet til stjernerne end nogensinde før, er der behov at popkulturen bliver dækket seriøst og grundigt. Vi tager popkultur seriøst, og vi gør det med humor og et glimt i øjet.


Har du lyst til at spise i Restaurant Nordbo inden, anbefaler vi at du bestiller bord via www.restaurantnordbo.dk 
Restauranten ligger i stueetagen på Scandic Spectrum og bruger nordiske og gode råvarer af ekstrem høj kvalitet. Græsfodret naturkvæg, frisk fisk fra danske kyster, grønsager fra lokale, sjællandske producenter, mejeri og oste fra udvalgte danske gårdmejerier samt brød og pizza lavet med økologisk, dansk mel. 
Nordbo åbner kl 17 og der kan både nydes mad og drikke, samt lækre cocktails i baren, inden eller efter eventet. 

Arrangør: Scandic Hotels