Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester

Odeon, Odense.

Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester

JULESHOWET MED BURHAN G OG DANMARKSUNDERHOLDNINGSORKESTER VENDER TILBAGE I 2024

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
kr.525,00 kr.515,00 kr.505,00 kr.475,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Odeon

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester-billetter

Traditionen tro, tager Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester atter på tour medderes fortryllende juleshow i 2024.

En musikalsk oplevelse for et bredt publikum, hvor der er lagt i kakkelovnen til en ny familietradition, og hvor du kan lade julefreden sænke sig i selskab med dem du holder af. “Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” Skrev Burhan G i 2017 som starten på titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende.

I mere end tyve år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows–senest i 2020.

Med et stort symfoniorkesterfinder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind ivarmen: “Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sangjulesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester. ”Burhan G lader julefreden sænke sig i dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester, hvor du kan glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’.