Brian Mørk - Langt over Grænsen

Eventfabrikken, Svendborg.

Brian Mørk - Langt over Grænsen
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 235,00 (kr. 215,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Brian Mørk - Langt over Grænsen-billetter

Skal Brian Mørk i fængsel? 
Han går i hvert fald langt over en mere eller mindre nydefineret grænse i sit seneste comedy-show ’Langt over Grænsen.’

Komiker Brian Mørk vil gå langt for en joke – og for at sige sin mening. Du kender ham måske som Danmarks mest ’cancellede’ komiker, der en overgang installerede vinduesviskere på sine briller på grund af en overordentlig shit-storm.

Men han havde aldrig troet, at han skulle overveje, om han vil gå i fængsel for en joke. Men det gør han nu med sit nye one man-show, ’Langt over Grænsen’.

Et comedy-show, der uden tvivl bliver det farligste og mest grænsesøgende stand up-show, Brian Mørk nogensinde har lavet. For efter en 28-årig mand blev idømt fængsel ved byretten i Holstebro i april for racistiske vittigheder, kan man komme i fængsel for at fortælle jokes. Og Brian Mørk har ikke lyst til at komme i fængsel – han tror heller ikke, han vil være god til det.

”Men det er et show, jeg føler, jeg er nødt til at lave. Det her er Danmark – og ikke et diktatur, hvor man kan lukke ned for udsagn og jokes, man ikke bryder sig om. Derfor er jeg gået i gang med at skrive mit mest grænseoverskridende – og forhåbentlig også sjoveste stand up-show nogensinde. Det bliver en god times tid om, imod og HELT UDEN censur,” siger Brian Mørk.

Arrangør: Eventfabrikken