Baby Did a Bad Thing inkl. koncertmenu

Høloftet, Thyholm.

Baby Did a Bad Thing inkl. koncertmenu
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
BABY DID A BAD THING INKL. KONCERTMENU kr.505,00 (kr.475,00)
BABY DID A BAD THING INKL. KONCERTMENU (ALLEGENER) kr.505,00 (kr.475,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Baby Did a Bad Thing inkl. koncertmenu-billetter

Baby Did a Bad Thing

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing rammer Høloftet med nye sange og nyt album.

Det århusianske band har i den grad indtaget musikscenen. Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en Coronatid. Og selv om debutbandet, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere - og publikum - begejstret mod første album fra de herrer.

Og det gav i den grad genlyd, da Tour de France vinder Jonas Vingegaard havde dette band på ønskelisten, da der skulle findes musik til hans fejring i Glyngøre i sommer. Og Baby Did a Bad Thing kom og skabte en fest for tour-vinderen


Nu er bandet på vej ud på en større tour, som altså også bringer dem til Høloftet. Vi oplevede dem på Tønder Festivalen i sommer, hvor de i den grad begejstrede publikum. De er klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og - især – at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet ’mere folk end country’.

Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed - i både arrangementer og tekster.


”De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem,” lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted.

”Og så er der plads til mere dynamik, mere flerstemmigt kor og flere rockelementer. Ja, vi rager ned fra alle hylder denne gang…”

Aftenen på Høloftet indledes med fællesspisning, og Cafe Aas leverer delemad, der består af

  • Fiskeforret
  • Salat med kød
  • Tapas
  • Oste
  • Kage

En uge før koncerten sender vi besked til alle gæster om praktik, seatning og en detaljeret menu